Google PlusFacebookTwitter

Fisioteràpia i recuperació

Mètodes de fisioteràpia

MÈTODES EN LA FISIOTERÀPIA

Tots els dispositius i el material que utilitzem es homologat i registrat d’alta qualitat, treballem amb primeres marques com SANRO ELECTRO-MEDICINA, el nostre equipament és portàtil.

PRIMERA CONSULTA I POSTERIORS VALORACIONS FUNCIONALS

Valoració del pacient per establir la modalitat exacta i adequada de tractament en funció de l’afectació que presenti i posterior reavaluació per comparació de dades recollides en la primera i comprovar així, l’eficàcia del tractament.

TRACTAMENT GLOBAL

Teràpia manual a base de massatge, estiraments i mobilitzacions combinada amb aparells d’Electroteràpia (interferencials, TENS, …), Termoteràpia (Microones, infrarojos, parafina …), Làser, Ultrasons, … Segons patologia i pacient.

ULTRASONS

S’utilitzen vibracions sonores d’ alta freqüència que produeixen una acció tèrmica a nivell profund, augmentant la temperatura de la zona tractada, facilitant el flux sanguini, i realitzant un micromassatge a nivell del teixit lesionat a causa de la seva acció mecànica.

MAGNETOTERÀPIA

Tècnica terapèutica que aplica camps magnètics de diverses frequències sobre la zona afectada, produint una millora en la circulació sanguínia del vasos i capil·lars, augmentant les defenses orgàniques. Aconsegueix una disminució del dolor existent i un efecte antiinflamatori. Tècnica utilitzada freqüentment per afavorir la consolidació òssia.

LÀSER

S’aplica al cos una energia d’ espectre electromagnètic, els efectes biològics que produeix són l’analgèsia de la zona tractada, efecte antiinflamatori i antiedematós, també afavoreix la cicatrització de ferides i traumatismes de diversos teixits. Tècnica utilitzada en patologies com la fibromialgia, capsulitis, tendinitis, fascitis, bursitis, etc.

EMBENATS

Segons el tipus i l’estat de la lesió, s’apliquen embenats funcionals, de compressió o kinesio-taping (embenat neuromuscular).

KINESIOTERÀPIA

Mobilització general i analítica dels segments afectats, segons l’estat de la lesió, de manera passiva, activa, activo-assistida o activo-resistida.