Google PlusFacebookTwitter

Fisioteràpia i recuperació

Teràpies fitness

Teràpies fitness

ELECTROTERAPIA

Consisteix en l’aplicació d’energia electromagnètica al cos, a la zona afectada, amb l’objectiu de millorar l’estat dels teixits i aconseguir un efecte antiàlgic. Aplicable a processos dolorosos, inflamatoris músculo-esquelètics i nerviosos perifèrics, així com a atròfies, lesions musculars i paràlisi.

MASOTERÀPIA

Segons la patologia i la fase en la que es troba, es convenient l’aplicació de diverses tècniques de massatge, com per exemple el massatge transvers profund o cyriax, massatge de cicatriu…

SALUT ESQUENA

Un altre mètode que utilitzem en la fisioteràpia, és la gimnàstica de manteniment salut d’esquena. Per a resoldre els dolors d’esquena a través de teràpia individual o classes col·lectives amb grups reduïts. Tractament d’artrosi, fibromiàlgia, tensió i contractures musculars, dolors cervicals i lumbars i osteoporosi. Recuperació funcional i de l’elasticitat. Millora de la postura i del benestar general. La respiració com a base per al correcte funcionament del cos. El pacient aprèn a realitzar les accions quotidianes de forma eficient i correcta per a resoldre les seves molèsties atacant la causa i no només els símptomes. Així, busquem que la solució al problema de cada persona sigui definitiva.

MÈTODE PILATES

Es tracta de tota una filosofia d’entrenament del cos i la ment. L’objectiu és aconseguir un control precís del cos de la forma més saludable i eficient possible. Aquest sistema es basa en una sèrie d’exercicis bàsics, alguns dels quals es realitzen sobre una mena de lliteres terapèutiques amb cordes, politges i ressorts, útils sobretot per als que tenen pitjor forma física. El mètode Pilates es basa en un profund control del cos i la ment pensat per activar el sistema sanguini i el limfàtic, estirant cada múscul i tendó per lubrificar el cos. Tot sota un estricte control del sistema cerebral.

Això permet literalment esculpir del cos, treballant simultàniament físic, ment i esperit. Pilates està concebut per exercitar el cos des del centre a les extremitats, adoptant pràcticament totes les postures possibles, algunes increïbles.

El pacient ha d’anar superant a poc a poc diferents fases, sent el control de la respiració indispensable per activar cada múscul amb un propòsit específic. Aquest mètode treballa minuciosament cada engranatge del cos per tornar funcionalitat i treure’n el màxim rendiment.